google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Varmt for de små

Gå til innhold

Varmt for de små

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · søndag 21 apr 2024
Tags: genserbarnstrikkethåndlagetbarnegensermerinoulllyngrosafletter
Selv om våren med "lengre" dager og mildere temperaturer endelig gjør sin entre, så har jeg ikke "kastet" fra meg ullgarnet.
Ull er gull året rundt egentlig :)
Nå er det vel egentlig ikke så mye årstidene som styrer mitt garnvalg til enhver tid, men snarere heller hvilke ideer jeg får og hvilke uttrykk jeg ønsker de skal ha - på en måte.
Når det er sagt så er blir det jo oftere lettere varianter i sommerhalvåret da det jo alltid trengs noen litt luftigere varianter i varmere tider.
Men altså - denne gangen er det merinoull som gjelder og jeg er litt i "lage til de små" modus og de trenger jo alltids noe varmt og godt.
(Bildet til venstre viser fargen ganske riktig)


Her har jeg valgt rillestrikk som kanting/vrangbord, fletter foran sammen med "rutestrikk" og en enkel flette på oversiden på hver arm.
Ryggen er helt enkelt glattstrikket og den er laget for å passe sånn ca. fra 1 til 2 år - barn vokser jo så innmari fort.Denne er nå lagt inn i butikkens barneside og der er det både flere bilder og mer info.

Siden nok et prosjekt er ferdig, så må jeg vel bare rote litt rundt i garnlageret for å finne materialer til neste prosjekt jeg kan kose meg med innimellom sømprosjekter, såing, prikling og alt annet hverdag og helg byr på...

Inntil jeg er klar med mer av noe slag - ønsker jeg dere alle ei flott ny uke og håper dere har det bra og tar dere tid til en pust i bakken med noe dere koser dere med!0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0