google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Tatt av vinden...

Gå til innhold

Tatt av vinden...

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · søndag 07 jul 2024
Tags: toppshortssømhåndlagetunikasommerbomull
På en grå og våt dag passet det egentlig å avse litt tid til å prøve å knipse noen bilder av ting laget i det siste.
Siden skapet egentlig er fullt nok av klær, men har et magert innhold av shortser (egentlig ingen...) og t-skjortene var av typen til å bruke som trøyer under andre plagg, så trengs det litt påfyll av typen som kan brukes alene.
En liten runde i den lokale stoffbutikken endte med at jeg kjøpte litt ensfargete og blomstrete stoffer i bomullsjersey og tynne collage/isoli
stoffer i matchende farger.

Det ble et sett med rosa shorts og storblomstret topp med v-hals - samt et sett med brun shorts og småblomstret topp med rund hals.
Begge shortsene har selvfølgelig lommer foran :D siden jeg er helt avhengig av å ha noe å putte ting i når jeg jobber i hagen.
Bildetakingen var forøvrig alt annet enn enkel siden det blåste det jeg vil kalle ganske friskt og plaggene "danset" rundt og jeg måtte prøve å få knipset så raskt som mulig får de var i mest mulig riktig posisjon under kastene...Den brune shortsen vil jeg vel si at reddet meg fra å ende opp med en bakende som en tesil da jeg klarte å falle i stubbene etter den nedklipte bambusen... Sårene jeg fikk havnet nemlig nedenfor der shortsen endte, så det hele kunne fort blitt mer dramatisk enn det tross alt gikk - og med et utfall av langt flere sting og antagelig også en tur på sykehuset i stedet for bare på det lokale legekontoret.
Så aldri så galt er det godt for noe, så i går hjalp junior meg med å ta stingen og det ser ut til å gro greit :)

Siden jeg har hatt en relativt stor produksjon i det siste, så har jeg som mål å ta meg tid til flere bilder etter hvert som det vil komme innlegg om.
Inntil det er gjort ønsker jeg dere alle en flott sommer uansett vær - husk at det er ikke bare været som teller, men kanskje det viktigste er hva man gjør og hvem man gjør det sammen med? Uansett - kos dere masse!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0