google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Lenge siden sist...

Gå til innhold

Lenge siden sist...

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · søndag 30 jun 2024
Tags: genserbarnbarnegenserstrikkethåndlagetmerinoullmosegrønn
Våren og sommeren er en ekstra travel tid siden hagen trenger ganske mye oppmerksomhet og gjør at jeg tilbringer mye av tiden ute med å plante, luke og prikle.
I tillegg har vår yngste giftet seg - og selv om de har planlagt og ordnet det meste selv - så faller det alltids litt på oss "gamlingene" også.
Når jeg til alt overmål i min iver etter å fjerne en avdød bambusbusk klarer å falle oppi "stubbene" som var igjen etter det jeg hadde klippet ned - og oppdager når jeg skal reise meg opp at det nok ikke gikk så bra som jeg trodde dag det veltet blod ut fra et område midt på leggen. Så var det bare å bli hentet av ambulanse for å få legen til å sjekke det og få stivkrampesprøyte.
Heldigvis var jeg nærværende nok til å komme meg raskt inn for å finne noe å stoppe blødningen meg og i tillegg få i meg nok søtlig drikke til at jeg ikke svimte av, men det var blodspor over alt etter meg - så jeg må vel innvilge bambusstubben som spiddet meg 0-1 seier... Det hele endte med 3 sting og en masse sår oppetter leggene... Fortsatt er jeg veldig hoven i beinet, men det går den rette veien og det er mindre vondt :) Aldri så galt at det ikke er godt for noe, så nå har jeg faktisk måttet slappe av og gjøre så lite som mulig - på en måte... :D
Men altså - helt uvirksom hva gjelder hobbyer har jeg dog ikke vært - det har vel heller skortet på å prioritere bilder og skriving.
Så siden jeg fortsatt må bevege meg litt sakte, så har jeg i det minste fått tatt bilder av et strikkeprosjekt.

Nok en barnegenser i merinoull har sett dagens lys.
Denne gangen i mosegrønn, men i samme størrelse og modell som den jeg la ut tidligere i rosa.Aldri enkelt å fange riktig farge, men den over her er ganske lik virkeligheten - altså mosegrønn :)
Mønster foran og på oversiden av ermene og helt enkelt glattstrikket rygg.
Vanligvis lager jeg større plagg enn dette, men innimellom er det godt å gi seg i kast med noe litt mindre for å nullstille seg på en måte...
I tillegg bruker jeg en del tid ved symaskinen og har sydd meg en del nye klær som bl.a. antrekk til 17. mai, kjole til brylluppet og for tiden litt mer sommerlige antrekk som shortser og topper siden jeg begynte å ha lite av dette.
Bare jeg får tatt meg litt tid til å fotografere noe av dette så tenker jeg at det antagelig kommer et innlegg om dette etter hvert også.
Enn så lenge har jeg da altså fått rotet meg til å knipse denne lille her og den er tilgjengelig i butikken hvis noen faller for fristelsen :)

Nå skal jeg lene meg tilbake og slappe av med mitt pågående strikkeprosjekt (litt større denne gangen) mens jeg lar min "sårede stolthet" (det spidda beinet...) få litt fred og ro for å leges skikkelig slik at jeg forhåpentligvis er i full fart igjen snart :)

Før jeg gir meg for i dag - ønsker jeg dere alle ei flott ny uke med eller uten ferie! Nyt disse deilige sommerdagen mens de er her :)


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0