google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

"Kreative kjoleprosjekter: Sy, stil og stoff fra kosekroken"

Gå til innhold

"Kreative kjoleprosjekter: Sy, stil og stoff fra kosekroken"

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · søndag 06 aug 2023
Tags: kjolesømstofftekstilarvetbomulllinviskoseblomstersvart
Litt fornyelse av garderoben må til nå og da og denne gangen fant jeg ut at jeg hadde lyst på en kjole.
Jeg har vært så heldig å arve en del stofffer etter min mormor for en del år siden og et av disse har fanget blikket mitt hver gang jeg har åpnet skapet der det ligger.
Har liksom aldri helt funnet ut hva det kan brukes til da det er for lite både til skjørt og overdeler og derfor har det blitt liggende der og friste meg all denne tiden.
Men nå var tiden inne for dette glade stoffet, for mens jeg rotet rundt etter noe jeg kunne sette det sammen med - så dukket plutselig dette svarte og legge stoffet i lin og viskose opp - og vipps - så var saken "biff"...
Dette stoffet er forøvrig rester etter et annet prosjekt og det var akkurat nok igjen til å fullføre denne kjolen med "halve" ermer og skjørte lengde til nedre del av leggene.
Akkurat passe lett og luftig til å bruke i sommerhalvåret og perfekt i vinterhalvåret med strømpebukse og jakke/genser over.
Fortsatt har jeg litt igjen av det blomstrete, men siden jeg nå endelig kan glede meg over et plagg i dette herlige og glade stoffet, så kan jeg bruke tid på å finne ut hva jeg skal bruke det lille som er igjen til :)

Før jeg lener meg godt tilbake i godstolen - ønsker jeg dere alle ei flott, ny uke der dere gjør det beste ut av hver dag!
Kos dere!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0