google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Kjoleglede

Gå til innhold

Kjoleglede

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · søndag 23 mai 2021
Tags: kjolesømheklingviskosebomullhåndlagetblonde
Jeg driver fortsatt å jobber med sommergarderoben og denne gangen fant jeg fram et lett viskosestoff i brunt med lys lilla prikker.
Siden jeg ønsket meg en kjole med det lille ekstra slik at den passer til de fleste anledninger, så passet det veldig bra at jeg fant et nøste med tynt bomullsgarn i omtrent samme lillafarge som prikkene i stoffet.
Delene til kjolen ble klippet etter sånn ca. slik jeg ønsket den, overdelen ble sydd sammen og skjørtedelen fikk rynketråder før jeg tilpasset det til overdelen og sydde dem sammen.
Alle råkanter fikk en rask omgang med sikksakk før en tynn heklenål ble funnet fram.
Halskant, ermkant og nerkant på skjørtet fikk i tur og orden enkle hekleborder i forskjellig bredde etter hvor mye/lite som skulle "bygges på" plagget.
Kjolen ble "prøvekjørt" på 17. Mai og funket helt supert sammen med et tynt belte, perlekjede, pene sko og ei passende fløyelsjakke i en farge som egentlig var litt i mellom de lilla prikkene og den brune bunnfargen.

Nå er det bare å håpe på masse finvær framover, slik at jeg kan få svingt meg masse i kjolen :DNeste prosjekt er allerede planlagt og venter på å bli satt ut i livet...

Nå skal jeg lene meg godt tilbake med et strikkeprosjekt og før jeg gjør det ønsker jeg dere alle noen flotte Mai dager!

Kos dere masse!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0