google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Vest eller topp?

Gå til innhold

Vest eller topp?

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · søndag 27 sep 2020
Tags: vesttoppstrikkethekletbomulllinviskosesvarthåndlagetunikadesignjakkeullstoffsømruter
  
Det har blitt masser av sømprosjekter her for tiden og det blir  garantert flere, men jeg har jo fortsatt garnprosjekter på gang og denne  gangen har jeg med av litt av begge deler.
Denne vesten/toppen - ja, for den kan brukes som begge deler hvis man  ønsker det - er både strikket og heklet i et svart garn av bomull,  viskose og lin.

Her har jeg heklet vanlige oldemorruter og ruter med en blomst i midten - for deretter å hekle dem sammen.
Strikkepinnene ble satt til på oversiden for å strikke denne ferdig og det samme ble gjort på nedsiden for å strikke vrangbord.Det ble også strikket vrangbord rundt v-halsen.


Ermhullene fikk en heklekant...Resten av de strikkede partiene er strikket med ruter og hullmønster.


Tilsammen ble det en helhet som er både dekorativ, løs og ledig å ha på - og den kan fint brukes hele året.
Denne har jeg lagt ut for salg her.
I tillegg har jeg sydd denne jakken i en "bit" ullstoff jeg hadde på lur...Det at det ble denne fasongen er egentlig litt tilfeldig fordi stoffbiten begrenset hva det kunne bli...
Så da ble det slik :)
Jakken er foret og har "skjulte"lommer.

Jeg har ikke helt bestemt meg for lukkingen enda og her står det mellom  hekter eller knapper med hemper - for jeg har ikke lyst på glidelås...  Jeg blir sikkert enig med meg selv etter hvert vil jeg tro...?
Nå har jeg nok et prosjekt på pinnene (og en haug i tankene...) i  tillegg til at neste stoffbit ligger å venter på å bli til noe, så jeg  har nok å gjøre framover...
Noen ferdige prosjekter har  forsvunnet ut før jeg har fått tatt bilder av dem, så jeg får håpe de  "stikker innom" en gang i framtiden slik at jeg får foreviget dem...

Nå  skal jeg straks i gang med litt andre gjøremål - men før jeg gjør det -  ønsker jeg dere alle flotte dager fram til jeg dukker opp med flere  prosjekter her i bloggen!
Kos dere masse alle sammen!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0