google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Pyntekrage, skjerf og topp

Gå til innhold

Pyntekrage, skjerf og topp

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · torsdag 09 jul 2020
Tags: toppskjerfkragedesignviskosemerinolinbomullkashmir
Jeg holder fortsatt koken og når det regner og er surt ute, så trekker jeg inn for å pusle litt med - litt av hvert egentlig...
Noe av det jeg har holdt på med i det siste, er blandt annet denne toppen i lett og deilig viskose i gult med svarte prikker.

Jeg bare elsker løse og ledige plagg og dermed ble det nettopp det.
Siden jeg kjøper stoffer litt på impuls og uten noen videre mål og mening hva gjelder antall meter, så må jeg liksom bare inrette meg etter størrelsen på stoffet når jeg skal lage noe av det

Etter å ha klippet "bolen" til denne, så ble det akkurat nok igjen av min tilmålte mengde til al jeg fikk "halve" ermer og da ble det nettopp det.


Veldig deilig når sommeren er blitt som den har blitt og været er av det heller ustabile slaget. Det er på en måte varmt, men det er også for kjølig til å kle av seg for mye...

Etter en liten roterunde i garnhaugen, fant jeg to deilige og flortynne garnslumper - det ene i lin og det andre i en blanding av bomull, merino og kashmir.


Sammen med dette garnet, dukket det opp en ide om at det hadde vært kjekt å ha et lett og luftig skjerf som var svalt nok i sommerhalvåret og lunt nok i vinterhalvåret...
Som tenkt så gjort og jeg strikket bare helt enkelt til jeg hadde brukt opp alt av disse to slagene.
Neste prosjekt er noe jeg alltid har hatt en stor forkjærlighet for - nemlig løskrager.
Det er liksom noe helt spesielt med disse, for de kan forandre den enkleste topp til et helt nytt antrekk - på null komma niks.
Lett og luftig ligger de pent på plass uten å "dingle og dangle" i veien når man beveger seg - ikke veier de noe heller, så dette er bare fryd og glede.
Denne her er å finne i nettbutikken her.

Det var hva jeg hadde å by på i dag, men siden jeg nå endelig har fått tatt litt bilder igjen, så vil det nok komme flere innlegg i nær framtid.
Inntil da - ønsker jeg dere masse kos og glede!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0