google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Politikere og klima...

Gå til innhold

Politikere og klima...

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Diverse · onsdag 30 nov 2016
Tags: Klimamiljøpolitikk
Sitter her med lettere bakoversveis og lurer på hva som egentlig kreves for å bli politiker?
Uansett hvordan jeg vrir og vender på det, så ender jeg opp med det samme.
Har  du ett stort ego og en sterk vilje til å mele din egen kake og ønske om  å komme deg fram her i livet (rampelyset), er du godt på vei.
Har  du i tillegg en ekstra dose arroganse og masse av hva vi her i huset  kaller "nullstoffer" i topplokket, så er du så godt som garantert å  slippe til.
Antagelig derfor jeg har holdt meg langt unna  denslags, for jeg føler at om ikke lavmålet er nådd, så er det neimen  ikke langt unna...
Svaret på alle klimaproblemer er avgifter, avgifter og avgifter - og vips - om ikke annet så er iallefall folkets lommebok tom.
Folk  flest vil faktisk ta vare på klimaet og gjør faktisk ofte så godt de  kan, men noen ting er det nesten umulig å gjøre noe med hvis ting ikke  blir tilrettelagt.
Bor man ikke midt i bykjernen, så kan man  som oftest se langt etter gode kollektive erstatninger for den  "forferdelige" bilen, men selvfølgelig kan vi jo bure oss inne og la  være å reise på jobb, slutte å reise til butikken for å handle etc., så  er de fleste problemer løst!
Vi vil ikke ha en inntekt, men  det trenger vi jo ikke siden vi ikke kommer oss ut for å få handlet inn  det nødvendige etc., og enden på det hele er at vi vel at beboelser  utenfor kjerneområdene ender opp som "likkister" - og vips - så er vi  færre til å forurense.
Noen ganger lurer jeg på hva som  egentlig foregår oppe i toppen på noen av de mest tåpelige politikerene?  Er de overhodet i stand til å tenke en full tankerekke til ende? Fins  det noe som helst av praktisk sans der inne i det hele tatt?
For  det de oppnår hos en del av oss, er å framstå som - ja, nettopp det jeg  skrev sånn omtrent øverst i innlegget + sutrete unger som skal ha  viljen sin for enhver pris for å oppveie at de vel snart ikke har  velgere igjen.... Jeg tør faktisk å påstå at de fleste velgere er i  stand til å foreta tiltak som faktisk hjelper hvis de får muligheten til  det og attpåtil har såpass igjen i lommeboka etter alle skatter og  avgifter, at de kan investere i små ting som kan gjøre en forskjell.  Problemet er at disse nullstoffhodene er mer interessert i pengene enn i  at det virkelig skal gjøres en forskjell, for de har ingen nyttige  forslag til tiltak som gjør noe med problemene. Neida, pengene skal bare  inn i den totale sløsekassa, slik at de kan fortsette å leke "store  karer" på andres bekostning. Men er det slik vi vil ha det? Ikke jeg  iallefall, for jeg liker å ta grep og tilpasse tiltakene etter mitt liv  og levende der jeg finner det nødvendig.
Ja, jeg kjører bil,  men for å forurense minst mulig, så har jeg det jeg kaller  oppsamlingsraid og gjør det som raskt kunne blitt både 2, 3 og 4 turer ,  om til 1.
Nei, kjære politikere - dere er nok ikke så  voldsomt hverken kjære eller beundringsverdige for oss vanlige folk,  dere er vel heller forundringsverdige, da vi faktisk ikke skjønner  hvilke verden dere befinner dere i overhodet. En ting er helt klart -  dere lever ikke ute i det virkelige liv med alt av godt og vondt det  medfører!
Oppfordringen er derfor - kom dere ut av  "broilerfabrikken" og få dere ett ordentlig liv utenfor boblen! Etter  noen skikkelige runder med livets harde realiteter og hverdagslogistikk -  da kan dere igjen prøve dere i politikken. Men enn så lenge - lytt  iallefall litt nøyere til velgerne, for mange av oss er møkk lei av  deres totale mangel på virkelighetsoppfatning og praktisk tankegang. Og  for guds skyld - ikke tro at det er kun dere som har alt vettet og  derfor må ta ansvar for oss vanlige - vi klarer det selv - og veldig  ofte mye bedre enn det dere driver å roter med!

Og med det håper jeg dere snart tar til vettet og bruker hodet for en gangs skyld!
At  små partier skal bryte forhandlinger som furtne unger fordi de ikke får  ting som de vil - det står det sletts ikke respekt av! Livet består  faktisk av å gi og få, men en som stiller for fåtallet, kan ikke regne  med å få gjennomslag for alt de ønsker, for da er de sletts ikke for  hele folket, men kun noen få - og kanskje aller helst seg selv og noen  få likesinnede venner! Skam dere!!!
Hilsen ei som er dyktig lei av helt total uaskseptable holdninger og handlinger!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0