google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

På en gråværsdag...

Gå til innhold

På en gråværsdag...

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · lørdag 15 jul 2023
Tags: sjalstrikkethåndlagetalpakkasilke
På en slik dag passer det egentlig veldig godt med et lett, luftig, lunt og mykt sjal - ikke sant?

Ja, for akkurat nå frister det ikke så veldig mye å drive ute og "rote", så da blir det heller et lite innlegg om litt fra siste tidens "lageprosjekter".
Denne gangen er det er strikkeprosjekt i form av et sjal som "lufter" seg :)

Dette er strikket i en børstet alpakka og silkeblanding i en gråbeige farge og ble utrolig (som nevnt over) stort, lett, luftig, mykt og lunt og til tross for sin store størrelse så veier det bare sånn ca. 100 g....Med sine ca. 220 cm over skulderkanten og ca. 104 cm lengde fra nakken og ned, så har det tatt litt tid å strikke når det gjøres innimellom alt annet som skjer og må gjøres om dagen.Mer om dette fins i butikken og det heter KoKo fluffy sjal - og siden det fins i bare et eksemplar - så gjelder det å være raskt ute hvis man ønsker seg det :)

Med dette ønsker jeg dere alle noen fantastisk flotte sommerdager framover og husk - det er ikke hvor du tilbringer ferien som er det viktige - det er hva du gjør og med hvem! Man må ikke reise til andre siden av verden for å ha ferie - ferie er å slappe av, kose seg og kanskje gjøre ting man ikke gjør ellers. Ferie er helt enkelt kos og hygge og det kan man ha over alt - selv på hjemlige trakter selv om en del tror noe annet. En enkel piknikk i hagen, en tur i skogen eller hva med å utforske sitt eget hjemdistrikt?
Uansett - kos dere masse!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0