google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Oppskrift i farta...

Gå til innhold

Oppskrift i farta...

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget, oppskrifter · søndag 20 nov 2022
Tags: skjerfoppskrifthåndlagetstrikketalpakkasilkehåndarbeid
Nå som vinterkulden er i ferd med å snike seg inn i hver en krok av vårt langstrakte land - er det vel kanskje på tide å begynne å tulle seg inn i både små og store varmende plagg?
Det syns i alle fall jeg og har like godt startet med å strikke skjerf.
Siden jeg liker at disse nyttige tilbehørsplaggene også har en viss grad av dekor/eleganse i tilegg til at de bør være både lune og lette, så valgte jeg å strikke i børstet alpakka og silke denne gangen :)

Dette er blitt et skjerf som er ca. 30 cm bredt og har en lengde på i overkant av 2 meter for at det skal kunne brukes på varierte måter og også has over både hodet og rundt halsen på en gang hvis det trengs.
Siden jeg har vært litt lite aktiv ei god stund, så fant jeg ut at jeg like godt kunne trå til litt og lage oppskrift når jeg først var i gang...
Ja, så nå er altså arbeidet gjort og oppskriften fins i butikken under tilbehør på oppskriftssiden hvis noen har lyst til å prøve seg på å strikke skjerf med hullmønster. Skjerfet har fått navnet KoKo fluffy pga. det lett lodne og luftige uttrykket.

Nå som jeg har kommet litt i siget igjen så er det flere prosjekter på gang som nok vil komme fram her etter hvert når jeg får tid og ånden over meg :D

Fram til da ønsker jeg dere alle noen flotte dager og håper dere tar dere tid til gode stunder med avslapping og kos.
Kos dere!

0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0