google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Litt deilig og lunt vinternytt

Gå til innhold

Litt deilig og lunt vinternytt

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget, oppskrifter · mandag 30 jan 2023
Tags: halshettehettehalslueullbalaklavaalpakkastrikkethåndlagetoppskriftfletter
Endelig har jeg fått ferdigstilt en ny oppskrift :)
Etter en del forespørsler om jeg kan lage en hettehals/balaklava med fletter, så har jeg endelig klart å få tid til det.
Selv er jeg mer enn middels glad i disse helt enkle flettene og bruker dem så snart jeg har anledning til det. Blir liksom aldri lei...
Uansett - etter å ha jobbet iherdig i stort sett hele dag med bilder, reinskriving, sjekking og atter sjekking - så er jeg endelig i mål og og både oppskrift og hettehals er ferdig og klar for å prøve seg ute i den store verden .Siden jeg har denne enkle flette-serien Lilja fra før, så fant jeg ut at denne hette-halsen bare måtte lages for å høre til under denne slik at det er mulig å lage matchende plagg hvis ønskelig.
Denne har jeg valgt å gi en god vrangbord i halsdelen, enkle og dekorative fletter og rillefelter i hettedelen og en vrangbord langs ansiktet slik at den holder seg godt på plass.Oppskriften til denne og de andre småplaggene i serien er nå å finne i siden for oppskrifter for de som ønsker å sette i gang med litt småpussel.

Med dette ønsker jeg dere alle en flott avslutning på årets første måned og håper vi alle går inn i en herlig ny en!
Husk å ta dere tid til masse kos og hygge!
Kos dere!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0