Lek deg fram til din helt unike bordpynt.

Logg ut
Gå til innhold

Lek deg fram til din helt unike bordpynt.

Chris-Ho.com
Published by Chris i Håndlaget, oppskrifter · 19 januar 2017
Tags: Løperdukhekletbordpyntinteriørkreativ
Hva er vel bedre enn å leke litt sånn helt enkelt?
Jeg elsker slike  avstikkere, der jeg bare prøver å gjøre noe helt enklet om til noe  dekorativt og morsomt ved hjelp av helt enkle metoder og det jeg måtte  ha liggende av materiale.
Denne gangen grep jeg fatt i ett par  nøster viskosegarn kjøpt i utlandet, og bestemte meg for at disse måtte  passe på ett bord f.eks.
Altså ikke selve nøstene i sin opprinnelige form, men garnet omgjort til noe liksom...
Impulsiv  som jeg ofte er i så henseende og med min hang til å finne enkle  løsninger der det er mulig, satte jeg selvfølgelig helt enkelt i gang.
Siden julen er vel kastet ut for denne gang, så hadde det kanskje vært fint med litt nytt på bordet?
Fant fram ei - syns jeg da - passende heklenål og satte fart på fingrene for å se om jeg fikk en liten løper ut av det hele.
Ideen var egentlig helt enkel, så her var det vel ikke heklingen det stod på, men heller hva jeg gjorde i etterkant.
Arbeidet  gikk relativt raskt unna, og når siste maske var satt, så kunne moroa  starte - nemlig med å gi den siste finish og litt særpreg til det hele.
En lett roterunde rundt i materialhaugen endte opp med ett pelsgarn og ett silkebånd som så ut til å være vel egnet.
Pelsgarnet  heklet jeg en lang remse i lm av for å gi det nok fylde til å fylle  rutene, deretter fikk jeg silkebåndet på plass og festet endene helt  enkelt med ei sløyfe i ene hjørnet for å gi det hele ett ekstra lite  element. Voila - der fikk ene stuebordet en liten fornyelse på ett  enkelt og billig vis.
Og for de av dere som ønsker å prøve seg  på ett lignende prosjekt, så har jeg laget en liten og enkel nedlastbar  pdf - fil som dere kan finne her.
Dette blir helt enkelt ett ubrukt lerret som gir kreativiteten rom for litt blomstring og utprøving, så sett i gang og lek!
Nå  har jeg forøvrig surret bort alt for mye tid - igjen... og må se å få  opp farten for å få unna litt arbeide, men jeg kommer nok snart tilbake  med andre mer eller mindre nyttige innlegg så inntil da får dere ha noen  flotte dager med masse kos og moro!0
Kommentarer
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0