google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Lek deg fram til din helt unike bordpynt.

Gå til innhold

Lek deg fram til din helt unike bordpynt.

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget, oppskrifter · torsdag 19 jan 2017
Tags: Løperdukhekletbordpyntinteriørkreativ
Hva er vel bedre enn å leke litt sånn helt enkelt?
Jeg elsker slike  avstikkere, der jeg bare prøver å gjøre noe helt enklet om til noe  dekorativt og morsomt ved hjelp av helt enkle metoder og det jeg måtte  ha liggende av materiale.
Denne gangen grep jeg fatt i ett par  nøster viskosegarn kjøpt i utlandet, og bestemte meg for at disse måtte  passe på ett bord f.eks.
Altså ikke selve nøstene i sin opprinnelige form, men garnet omgjort til noe liksom...
Impulsiv  som jeg ofte er i så henseende og med min hang til å finne enkle  løsninger der det er mulig, satte jeg selvfølgelig helt enkelt i gang.
Siden julen er vel kastet ut for denne gang, så hadde det kanskje vært fint med litt nytt på bordet?
Fant fram ei - syns jeg da - passende heklenål og satte fart på fingrene for å se om jeg fikk en liten løper ut av det hele.
Ideen var egentlig helt enkel, så her var det vel ikke heklingen det stod på, men heller hva jeg gjorde i etterkant.
Arbeidet  gikk relativt raskt unna, og når siste maske var satt, så kunne moroa  starte - nemlig med å gi den siste finish og litt særpreg til det hele.
En lett roterunde rundt i materialhaugen endte opp med ett pelsgarn og ett silkebånd som så ut til å være vel egnet.
Pelsgarnet  heklet jeg en lang remse i lm av for å gi det nok fylde til å fylle  rutene, deretter fikk jeg silkebåndet på plass og festet endene helt  enkelt med ei sløyfe i ene hjørnet for å gi det hele ett ekstra lite  element. Voila - der fikk ene stuebordet en liten fornyelse på ett  enkelt og billig vis.
Og for de av dere som ønsker å prøve seg  på ett lignende prosjekt, så har jeg laget en liten og enkel nedlastbar  pdf - fil som dere kan finne her.
Dette blir helt enkelt ett ubrukt lerret som gir kreativiteten rom for litt blomstring og utprøving, så sett i gang og lek!
Nå  har jeg forøvrig surret bort alt for mye tid - igjen... og må se å få  opp farten for å få unna litt arbeide, men jeg kommer nok snart tilbake  med andre mer eller mindre nyttige innlegg så inntil da får dere ha noen  flotte dager med masse kos og moro!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0