Jeg hekler og syr...

Logg ut
Gå til innhold

Jeg hekler og syr...

Chris-Ho.com
Published by Chris i Håndlaget · 30 august 2020
Tags: kragepyntekragehekletmosekakimunnbindmaskebomullsøm
Her pusles det stort sett hele tiden og noe av det siste jeg har laget er bl.a. krager og selvfølgelig måtte jeg jo prøve meg på å sy munnbind - kjekt å ha ;)

Denne mosegrønne varianten er selvfølgelig heklet etter eget design og når jeg først var i farten så laget jeg like gjerne to.


De er heklet i et tynt mose/kakigrønt bomullsgarn og har fått en liten gullfarget knapp til å lukkes med.
Pyntekrager er en kjekk måte å friske opp/fornye et antrekk på og tar liten skapplass.

Et lite tilskudd til smykker egentlig. Mer om denne fins her.Masker/munnbind er jo egentlig en nødvendig ting å ha på "lur" i disse tiden, så selvfølgelig måtte jeg jo lage noen å ha på si.Da fant jeg noe vel egnet tynt og tettvevd bomullstoff og sydde opp så mange jeg fikk ut av stoffet. Antagelig blir det nok flere i andre mønstre og stoffer også etter hvert for disse sitter veldig godt og jeg har satt inn en tynn ståltråd for å sikre at de tetter litt ekstra over nesen. Disse er egentlig sydd for eget bruk og er ikke å finne i nettbutikken, men er det noen som ønsker å kjøpe - er det bare å ta kontakt og jeg kan sy flere. De er selvfølgelig ikke av medisinsk kvalitet, men de tåler 60 grader, damping og også å få varmt vann fra vannkokeren over seg for rengjøring. Disse maskene er laget i 3 lag stoff.Svart er jo alltid aktuelt og passer vel til nesten alt, så denne kragen i tynn bomull fins også tilgjengelig (her).


Denne har en brun knapp til å lukkes med.

Det var faktisk alt jeg hadde "på hjertet" i dag, så nå skal jeg sette i gang med litt andre gjøremål for dagen.

Da ønsker jeg dere alle en flott søndag og ei nydelig ny uke!
Kos dere masse!comments powered by Disqus
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0