google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Fra rester til tøfler...

Gå til innhold

Fra rester til tøfler...

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · lørdag 20 jan 2024
Tags: tøflerullfiltrestersøm
Jeg har som mål å kaste minst mulig når jeg holder på med prosjekter - og når jeg har sydd noe, så samler jeg avklippene slik at jeg kan sortere dem og sy dem sammen til et nytt og helt stykke.
For å få utnyttet disse bitene best mulig finner jeg en passende tråd og en pen søm som gir best mulig hold samt ser pen ut når jeg syr sammen lappene.
Ja, for når lappene som skal settes sammen er det viktig å ikke sløse med sømmemon, men i stedet legge de litt innpå hverandre og bruke en holdbar, god og pen søm for å sikre at bitene sitter pent og fast sammen ;)
Denne gangen har jeg brukt opp rester etter den rosa kåpen i ullfilt som jeg har lagt ut i et tidligere innlegg.Denne biten er nå omgjort til hele to par deilige og varme tøfler som er gode å ha nå i kulden :)


Det ene paret er allerede tatt i bruk, mens det andre ikke er helt ferdig da jeg fant ut at de skulle få en liten heklekant øverst.
De som er tatt i bruk har som vist på bildet - fått en rosa blondekant.
Begge parene har fått en innside av skikkelig gammelt og gulnet ullstoff etter min bestemor, så nå skal jeg nok klare å holde føttene gode og varme framover :)

Det lille jeg har igjen av denne rosa ullfilten skal bli til innersåler på neste produksjon tøfler.

Nå skal jeg kose meg i godstolen og gjøre ferdig heklekantene på dette andre paret - mens jeg har et øye på tv'n, et på pc'n og - oi, jeg har bare to ja... hmmm, da må jeg kaste et blikk innom heklearbeidet innimellom da...
Samme det - kaos blir det sikkert uansett :D

Uansett hvor mye kaos jeg klarer å skape her i min lille verden, så ønsker jeg dere alle ei super helg og håper dere har det bra!

Jeg kommer nok tilbake med ujevne mellomrom som vanlig...


1
Tilbakemelding
Ellen Furre-Svensen
søndag 21 jan 2024
Fantastisk!
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0