google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Flere rydderesultater i farta..

Gå til innhold

Flere rydderesultater i farta..

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · søndag 06 nov 2022
Tags: heklestrikkehåndlagetbomullklutgryteklutoppvaskklut
Fortsatt jobber jeg med ryddeprosjekter og denne gangen er det noe bomullsgarn som har blitt omgjort til mer nyttige ting.
Svart, mercerisert bomullsgarn er blitt til en dekorativ, nyttig og god vaskeklut.
Siden en vaskeklut i mine øyne behøver å være hverken kjdelig og "ensformig", så har denne fått en "innramming" i rillestrikk og et hullmønster innenfor kantene. Den har heller ikke en typisk vrangside da den er mer eller mindre lik på begge sider bortsett fra at mønsteret blir litt forskjøvet fra side til side.
I tillegg er svart en utrolig praktisk farge på en klut som normalt vil komme borti litt forskjellig ved jevnlig bruk ;)
Siden jeg har laget meg en pen bunke av slike strikkekluter i forskjellige farger og mønstre som er i daglig bruk, så er denne lagt i nettbutikken .I resteposen fant jeg lys gul, lys rosa og en litt mørkere rosa rester av bomullsgarn.
Dette fant jeg ut at ville passe bra til noen passe store og solide grytekluter i dobbelt garn.

Disse skal med tid og stunder komme til heder og verdighet i generasjonsboligen når den er ferdig oppusset :)

Selv får jeg alltid en ekstra god følelse når jeg har fått gjort om slike rester til noe nyttig i stedet for at de bare ligger der til ingen nytte liksom.

Det å utnytte ressursene best mulig og la minst mulig gå til spille er noe jeg syns er veldig viktig og det er sikkert derfor at jeg alltid har prøblemer med å rydde? Ting kan jo nesten alltid brukes til noe på et eller annet vis - hvis bare... og når....

Ja, ja, noe blir jo alltids reddet og det er bedre enn ingenting, men nå er det nok for denne gangen og jeg tenker det er på tide for meg å - nettopp jobbe fram noe mer...
På vei inn i godstolen her i kosekroken - ønsker jeg dere alle i heidundrandes flott uke med tid til kosestunder innimellom stress og mas!

0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0