google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Enkel klutstrikk med ruter og riller

Gå til innhold

Enkel klutstrikk med ruter og riller

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget, oppskrifter · søndag 18 apr 2021
Tags: klutstrikketstrikkstrikkekluthåndlagetoppskriftbomulllinviskosegratis
Endelig er en pose med forskjellige rester av garn i bomull, viskose, lin, melkefiber etc. tømt!
De siste restene ble til disse 3 klutene, så nå skulle det holde med oppvaskkluter for en stund framover.


Egentlig er det veldig greit å ha en liten bunke av dem - for da er det  enklere å sikre god hygiene på kjøkkenet ved at de får en skikkelig  rengjøring oftere fordi man hele tiden har rene på lager ;)


Først så strikket jeg den lyse kluten som er med lin og bomullsblanding i bunnen og en tynn bomullstråd som striper innimellom.


Da det var gjort - samlet jeg sammen det jeg hadde av svarte rester av  forskjellige slag samt de med farger for å "gjøre kål på dem"...


Veldig greit å ha en "bunnfarge" som rammer inn det hele.
Først  satte jeg i gang med fargeglade ruter adskilt av svarte riller for å se  hvor mye jeg klarte å bruke opp (bildet til venstre).
Deretter fant jeg ut at siden det nå var en del "småstumper" igjen, men  fortsatt ganske mange rester i svart - så byttet jeg om og laget rutene i  svart og rillene i farger fordi da kunne jeg enkelt kutte ned fra fire  til 2 pinner der det måtte trenges eller også sette inn en rest med et  garn som passet sammen med fargen jeg hadde startet med for å utnytte  restene best mulig (bildet til høyre).


Etter å ha strikket opp alle de fargede restene på denne siste - så  hadde jeg fortsatt en del svarte rester igjen og de fant jeg ut at fint  kunne brukes for å ramme inn det hele med en heklekant samt en hempe.  Når det var gjort var faktisk hver eneste lille restetråd i denne posen  oppbrukt og det føltes ganske så deilig om jeg har lov å si det :)
Oppskriften til denne er nå klar for nedlasting som gratisoppskrift  
for de som måtte ønske det.

Selv  har jeg rotet fram noe ullgarn som skal strikkes og toves for å rydde  opp enda litt mer i garnhaugen - og hvem vet - kanskje det blir ei enkel  oppskrift av det også?

Siden været nå er så  nydelig og hagen kaller, så er det uansett greit å ha noe enkelt å pusle  med som kan ligge på hagebordet klar for de små pausene fra opprydding  og stell i hagen.

Da har jeg gjort mitt her  inne i dag og er klar for å tusle ut i hagen igjen for å nyte våren.  Håper dere gjør det samme - kos dere og nyt livet!0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0