google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Del 1: Skal bare... - rydde?

Gå til innhold

Del 1: Skal bare... - rydde?

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget · søndag 02 okt 2022
Tags: skjerfullteppeheklehåndlagetunik
Stadig vekk blir jeg litt oppgitt av meg selv... slik som nå, jeg begynte med de beste intensjoner om å rydde og kvitte meg med ting.
Jada, det gikk bra sånn omtrent en halv time eller så, men så "snublet" jeg over ei "felle"... Eller rettere sagt - noen godbiter som bare måtte ivaretas på en måte.
Disse dukket opp i form av rester etter et jakkeprosjekt jeg hadde en gang og hadde gjemt seg vekk innert og bakerst i et skap.
Som vanlig når tankespiralen setter i gang, så blir jeg avledet og "skal bare" og "må bare" utforske mulighetene... og dermed stopper ryddingen opp.
Antagelig stoppet denne ryddegreia opp på et mer barnslig stadie og har siden ikke klart å utvikle seg på en måte?
Uansett - jeg fant noen "gullskatter" og et av resultatene får dere se her.
Tre biter måtte bare bli til et hele...Som er varmt og deilig på de kalde dagene som nå står foran oss.Litt roting rundt i skap og skuffer frambragte deilig ullgarn i passende farger.Ideen tar form , men litt ekstrautstyr må til...
Altså - i form av ei passende heklenål.


Med litt "kraftanstrengelser" for å få nålen gjennom ullstoffet, ble delene heklet sammen med gult garn som "bindemiddel" og mellomverk.
  


Til slutt fikk det hele et par omganger med grønt garn langs siden og vipps - ble det et deilig og varmt skjerf for kalde høst og vinterdager  og som en siste detalj fulgte de "orginale" frynsene med :)
Dette fins forøvrig tilgjengelig under tilbehør i butikken.

Altså - dette er bare første del av denne rundens ryddesjau, så hold dere fast - det kommer nok mer - kanskje i løpet av uken? :D

Konklusjonen er - jeg skjønne barn så innmari godt - det er mye morsommere å leke med gjenoppdagede gleder enn å rydde... Ikke for det - det kan være morsomt å rydde nettopp fordi det kan dukke opp slike glemte skatter...

Siden jeg har flere skatter å ta meg av, så overlater jeg dere til dere selv og deres egne skatter og gleder for i dag og håper dere finner noe spennende alle sammen!
Med ønsker om noen flotte høstdager til dere alle fra meg her i kosekroken :)0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0