google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Babyer trenger også luer...

Gå til innhold

Babyer trenger også luer...

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Håndlaget, oppskrifter · søndag 06 des 2020
Tags: oppskriftstrikkebabyluebomullmerinohåndlaget
Midt i "julestria" trengs det også litt tid til puslerier og avkobling -  og hva er vel bedre en litt deilig garn og det å kunne ta seg tid til å  få virkeliggjort noen ideer?
Jeg har lenge gått og tenkt på å lage noe til de aller minste og nå  er jeg endelig kommet i gang med en liten serie - for nettopp de minst  :)
Denne gangen er det blitt ei lita lue og denne har jeg nå  lagt ut i str. 0-3, 3-6 og 6-9 mnd i ferdig strikkede produkter - de  fins her.

Når jeg først var i gang laget jeg like godt en oppskrift som fins i str. 0-3, 3-6, 6-9 og 9-12 mnd.
Oppskriften kan kjøpes her.

Disse  luene er laget for å sitte godt på et lite hode, holde ørene varme og  selvfølgelig må de være myke og gode for sart babyhud og hva er vel da  bedre enn deilig myk blanding av bomull og merinoull?
Uansett er det nå blitt hele 3 oppskrifter og også noen ferdige  produkter i denne nye lille serien for de minste - og kanskje kommer det  en eller to til etter hvert som jeg får tid til å virkeliggjøre dem ;)
Oppskriftene som er kommet til hittil er denne luen, sokker og teppe.
Hva blir det neste?
Vel, det gjenstår å se...
De ferdige produktene fins her.


Resten får komme når det er ferdig, men nå tror jeg at jeg snart må  finne sengen for natten hvis jeg skal holde "koken" i dagene som  kommer...Livet har masse å by på selv i disse mer "innestengte" tider - vi  må bare tenke litt annerledes enn vanlig, men mulighetene og gledene er  der ute fortsatt bare vi lar oss selv se dem!

Med ønsker om noen herlige adventsdager til dere alle fra meg her i kosekroken!


0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0