google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0

1. Desember og oppstart av forventningenes tid...

Gå til innhold

1. Desember og oppstart av forventningenes tid...

Chris-Ho.com
Publisert by Chris i Diverse · søndag 01 des 2019
Tags: adventbursdagforventninggledelys
Straks er årets bursdag over og jeg er nok et år eldre...
De årene 1. desember faller på søndag er det liksom ekstra koselig å feire bursdag av en eller annen merkelig grunn.
Det å både få kaker, gaver, åpne 1. luke i kalenderen og tenne 1. lys i adventsstaken er noe som gir meg en ekstra høytidsfølelse og glede.
Og nei - jeg blir nok aldri for gammel for adventskalender tror jeg...
Selv om jeg ikke er så voldsomt glad i mørketiden, så ser jeg alltid fram til advent og til tross for at jeg etter hvert har oppnådd det som vel kan kalles en "godt voksen alder" - så fylles jeg fortsatt av en solid dose med glede.
Vel, kanskje enda en grunn til å glede seg til advent - er at når den nesten er over så snur det endelig og vi går mot lysere tider igjen...?
I siste halvdel av november tar jeg fram "juleboken" min og sjekker sidene for tidligere år før jeg setter opp sidene for årets advent og jul.

Juleboken jeg bruker nå, har har i år 20 års jubileum og skjuler dermed lister over både baking, ølbrygging, godterilaging og ikke minst julegavelister for like mange år.
Og flere vil det forhåpentligvis bli hvis jeg er heldig
Mitt mål hvert år - er at alt skal foregå med minst mulig stress og så mye kos som mulig, så i år har jeg allerede 5 kakeslag i boks og fryser, mens de fleste gaver er i hus og bare venter på å bli pakket inn for å bli klar til å leveres ut.
Litt etter litt skal marsipan, daimkarameller, konfekt, seige ruter og kanskje litt mer lages - så blir det nok jul i år også.
Etter ei herlig helg sitter jeg nå bare å koser meg og gleder meg over årets flotte bursdagsgaver.
Jada, jeg blir fortsatt like glad når jeg får gaver som jeg ble da jeg var yngre og jeg synes det er like spennende hvert år.
Så nå skal jeg straks sette meg med beina høyt og nyte siste rest av helgen mens jeg nyter freden og roen som har senket seg over huset - før jeg tusler meg til sengs.
Håper dere alle har hatt en flott helg med masse kos og jeg ønsker dere ei riktig god natt!0
Tilbakemelding
SiteLock
app
play
Tilbake til innholdet
google.com, pub-5713316581454680, DIRECT, f08c47fec0942fa0