11/2016 - Fra kosekroken - Chris-Ho.com

SiteLock
Go to content

Main menu:

Politikere og klima...

Chris-Ho.com
Publisert av in Diverse ·
Tags: Klimamiljøpolitikk
Sitter her med lettere bakoversveis og lurer på hva som egentlig kreves for å bli politiker?
Uansett hvordan jeg vrir og vender på det, så ender jeg opp med det samme.
Har du ett stort ego og en sterk vilje til å mele din egen kake og ønske om å komme deg fram her i livet (rampelyset), er du godt på vei.
Har du i tillegg en ekstra dose arroganse og masse av hva vi her i huset kaller "nullstoffer" i topplokket, så er du så godt som garantert å slippe til.
Antagelig derfor jeg har holdt meg langt unna denslags, for jeg føler at om ikke lavmålet er nådd, så er det neimen ikke langt unna...
Svaret på alle klimaproblemer er avgifter, avgifter og avgifter - og vips - om ikke annet så er iallefall folkets lommebok tom.
Folk flest vil faktisk ta vare på klimaet og gjør faktisk ofte så godt de kan, men noen ting er det nesten umulig å gjøre noe med hvis ting ikke blir tilrettelagt.
Bor man ikke midt i bykjernen, så kan man som oftest se langt etter gode kollektive erstatninger for den "forferdelige" bilen, men selvfølgelig kan vi jo bure oss inne og la være å reise på jobb, slutte å reise til butikken for å handle etc., så er de fleste problemer løst!
Vi vil ikke ha en inntekt, men det trenger vi jo ikke siden vi ikke kommer oss ut for å få handlet inn det nødvendige etc., og enden på det hele er at vi vel at beboelser utenfor kjerneområdene ender opp som "likkister" - og vips - så er vi færre til å forurense.
Noen ganger lurer jeg på hva som egentlig foregår oppe i toppen på noen av de mest tåpelige politikerene? Er de overhodet i stand til å tenke en full tankerekke til ende? Fins det noe som helst av praktisk sans der inne i det hele tatt?
For det de oppnår hos en del av oss, er å framstå som - ja, nettopp det jeg skrev sånn omtrent øverst i innlegget + sutrete unger som skal ha viljen sin for enhver pris for å oppveie at de vel snart ikke har velgere igjen.... Jeg tør faktisk å påstå at de fleste velgere er i stand til å foreta tiltak som faktisk hjelper hvis de får muligheten til det og attpåtil har såpass igjen i lommeboka etter alle skatter og avgifter, at de kan investere i små ting som kan gjøre en forskjell. Problemet er at disse nullstoffhodene er mer interessert i pengene enn i at det virkelig skal gjøres en forskjell, for de har ingen nyttige forslag til tiltak som gjør noe med problemene. Neida, pengene skal bare inn i den totale sløsekassa, slik at de kan fortsette å leke "store karer" på andres bekostning. Men er det slik vi vil ha det? Ikke jeg iallefall, for jeg liker å ta grep og tilpasse tiltakene etter mitt liv og levende der jeg finner det nødvendig.
Ja, jeg kjører bil, men for å forurense minst mulig, så har jeg det jeg kaller oppsamlingsraid og gjør det som raskt kunne blitt både 2, 3 og 4 turer , om til 1.
Nei, kjære politikere - dere er nok ikke så voldsomt hverken kjære eller beundringsverdige for oss vanlige folk, dere er vel heller forundringsverdige, da vi faktisk ikke skjønner hvilke verden dere befinner dere i overhodet. En ting er helt klart - dere lever ikke ute i det virkelige liv med alt av godt og vondt det medfører!
Oppfordringen er derfor - kom dere ut av "broilerfabrikken" og få dere ett ordentlig liv utenfor boblen! Etter noen skikkelige runder med livets harde realiteter og hverdagslogistikk - da kan dere igjen prøve dere i politikken. Men enn så lenge - lytt iallefall litt nøyere til velgerne, for mange av oss er møkk lei av deres totale mangel på virkelighetsoppfatning og praktisk tankegang. Og for guds skyld - ikke tro at det er kun dere som har alt vettet og derfor må ta ansvar for oss vanlige - vi klarer det selv - og veldig ofte mye bedre enn det dere driver å roter med!

Og med det håper jeg dere snart tar til vettet og bruker hodet for en gangs skyld!
At små partier skal bryte forhandlinger som furtne unger fordi de ikke får ting som de vil - det står det sletts ikke respekt av! Livet består faktisk av å gi og få, men en som stiller for fåtallet, kan ikke regne med å få gjennomslag for alt de ønsker, for da er de sletts ikke for hele folket, men kun noen få - og kanskje aller helst seg selv og noen få likesinnede venner! Skam dere!!!
Hilsen ei som er dyktig lei av helt total uaskseptable holdninger og handlinger!Svart fredag?

Chris-Ho.com
Publisert av in Diverse ·
Tags: Fredagsvart

Årets snøkrystall - oppskrift.

Chris-Ho.com
Publisert av in Håndlaget ·
Tags: Snøkrystallhekletinteriørdekorjulbomullstjerne

Gjenbruk - nok en gang.

Chris-Ho.com
Publisert av in Gjenbruk ·
Tags: http://chrisho.com/blog/index.php?tag=Gjenbruk

Plast kan også brukes - om igjen!

Chris-Ho.com
Publisert av in Gjenbruk ·
Tags: Gjenbrukplastheklingnettveske
Siden lagres hos:
Siden lages med:
Siste på FB:
Norsk Kreativ Design:
Clouds:
gjærdeig mandler høst veske nett kåpe vår bake strikke krukker kroppspleie prismer Skjønnhet sjokolade hjemmelaget øyne kokos formet hotell øper nepal Poteter lin leire stearinlys epler stjerne Banan pus hud jul gul Drivhus koke Sitteunderlag hjem mineraler næring god politikk duk strøm grønn plantekuvøse næringsrik vitaminrik delfin Tann dekor Klima Data Heklet Lyskrone hvitere sommerklar plante Julekurv orkide Tags: Genser kortreist snacks peeling oljer Windows plast pannebånd miljø ull stuing mat oppdatert middag oliven ytterplagg sunn lion Muffins sokker siste naturell Urter http://chris tenner Barbie planter langpanne sur Snøkrystall bomull helse Plommer nytt topp hekling kviser naturhvit håndlaget saus skjørt pingvin Kake gjenbruk glass Hage katt steke oppskrift pleie vitaminer aronia frukt bær godt vafler honning hekle grå Gjenbruk varm alpakka svart bambi mjøsa Små rask Fredag tørket Pita ho.com/blog/index.php?tag=Gjenbruk hår Sitron frø spise suppe myk renere lue enkle krukke trøbbel poncho hudpleie naturlig pris marine lysegrå Hudpleie klær svartsurbær hamar velvære mandel hudbetennelser interiør Grønnkål Kål hus føtter druekjerneolje Epler vinter kanel kreativ Jakke snøkrystall Bjørnebær viskose flettet heklet Løper nøtter antioksidanter hals enkelt genser vanilje blomster Håndlaget hare grønnsaker app tovet beige olje bordpynt sunt gele kaker Tøfler kjole dukke eple saft Ferie verdi hovne norske blå skjønnhet akryl hvit strikket Karameller kake salat Jul daim rosa dessert unikt design økologiske enkel maske tøfler sølv blomsterbed tannrens luer taklampe skyllemiddel avakado drikke solbrenthet form banan Sokker sunne silke Lyslykt Cider
Fint
Back to content | Back to main menu